Es posa en marxa la web del pla estratègic TecnoCampus 2022

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme ha posat en marxa una nova web per fer difusió del pla estratègic TecnoCampus 2022. L'espai web mostra de manera visual i atractiva el document del Pla Estratègic 2022, posant l'èmfasi en el disseny d'una experiència d'usuari adequada, acompanyada d'una arquitectura dels continguts consistent i un disseny de la interfície dinàmic alienat amb l'estil del document. El web  s'ha conceptualitzat amb la col·laboració de l'empresa Adhoc Estudi i pensant que fos capaç d'adaptar-se als diferents dispositius des d'on es consumeix la informació, des d'un smartphone fins a una smart TV, passant per tots els formats intermedis.

Els principals objectius a l'hora de desenvolupar el projecte han estat:

- Presentar el Pla Estratègic en un suport digital, aconseguint així que el document sigui més accessible i arribi a un major nombre d'usuaris.

- Fer-ho d'una forma atractiva. Amb el disseny del web hem buscat transmetre el perfil tecnològic del Tecnocampus reforçant-ne el vessant més innovador. Alhora hem buscat dinamismes per fer els continguts més atractius als usuaris del web.

- En l'àmbit estructural, la web presenta els continguts d'una manera força accessible (en dos clics com a màxim accedeixes a tots els continguts)

Pel que fa estrictament a la programació del web, s'ha usat HTML5, CSS3 i javascript per dotar d'una capa de dinamisme als continguts.