El professor Sergi Garcia, entrenador de l’equip campió de Catalunya i d’Espanya d’aigües obertes

El professor de l’Escola Superior de Ciències de la Salut Sergi Garcia ha guanyat amb l’equip absolut del Centre Natació Mataró, del qual és l’entrenador, el XX Campionat de Catalunya i d'Espanya d’Aigües Obertes.

L’equip Torrot Centre Natació Mataró, format per Roger Rabassa, Guillem Pujol i Adrián González, es va proclamar campió de Catalunya i d'Espanya i va aconseguir revalidar el títol per equips en la competició que es va disputar el cap de setmana del 17 i 18 de juny a l'Estany de Banyoles. En categoria individual dins l’àmbit català, Roger Rabassa, Guillem Pujol i Adrián González van ocupar, respectivament, les tres posicions de podi en la prova dels 10 quilòmetres. Rabassa va guanyar la categoria individual corresponent al campionat d'Espanya, mentre que Pujol va quedar en quarta posició i Adrián en sisena.

Actualment Sergi Garcia (l'últim a la fotografia d'esquerra a dreta) imparteix classes en el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i en la doble titulació amb Fisioteràpia del TecnoCampus, feina que combina amb la tasca com a entrenador esportiu en el Centre Natació Mataró.