Un equip de professors de l’Escola Superior Politècnica participa en un congrés sobre mètodes fraccionaris a República Txeca

Els professors Marcos Faúndez, Andreu Comajuncosas i Carlos Alonso de l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus van participar del 24 al 26 de novembre en el “Seasonal Training School in Fractional-Order Systems”. Es tracta d’un congrés a escala europea sobre mètodes fraccionaris que es va celebrar a la Universitat de Tecnologia de Brno, a la República Txeca.

En el congrés es van treballar diferents àrees interdisciplinàries d’investigació, com matemàtiques avançades, teoria de circuits, ciència de materials, control, biologia i altres temes relacionats amb els mètodes fraccionaris. Aquesta és una iniciativa finançada per el projecte europeu COST CA15225, del qual n´és membre del comitè de gestió el professor Faúndez des de l'octubre del 2016. El COST és una de les plataformes més antigues de tot Europa que dóna suport a la cooperació transnacional entre investigadors, acadèmics i enginyers.