El programa “El matí i la mare que el va parir” de Ràdio Flaixbac omple l’auditori del TecnoCampus

Despertar-se amb bon rotllo i energia és la clau per començar el matí de la millor manera. Per això, el TecnoCampus ha acollit avui dimecres 13 d’abril el programa “El matí i la mare que el va parir” de Ràdio Flaixbac, que s’ha emès en directe des de les 7h fins a les 10h. L’auditori s’ha omplert amb més de 300 estudiants del TecnoCampus, d’alumnes de quart d’ESO i de primer de Batxillerat de l’Escola Freta de Mataró i d'estudiants de l’Institut Montgròs de Sant Pere de Ribes (El Garraf).

“El matí i la mare que el va parir” és el programa líder a Catalunya en la ràdio juvenil, el programa despertador i d’entreteniment amb més trajectòria de Catalunya. Aquest és el sisè any que el TecnoCampus acull l’emissió en directe del programa matinal de l'emissora Ràdio Flaixbac. Tot l’equip encapçalat per Carles Pérez ha dinamitzat el programa amb música, humor i potenciant la participació dels estudiants. L’home que brama i El Gran Germán han estat dos dels protagonistes que han donat un toc de diversió al programa, interactuant amb els espectadors i cantant un rap sobre el TecnoCampus. El presentador Carles Pérez també ha entrevistat en directe la presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén, que ha destacat els avantatges d’estudiar al TecnoCampus. En aquest sentit, Guillén ha remarcat la connexió i l'estreta relació entre universitat i empresa, que permet als estudiants estar en contacte amb emprenedors, realitzar pràctiques i fins i tot aconseguir la seva primera feina.

Al llarg del programa els estudiants han pogut escriure missatges en papers que després s’han llegit en directe. La Paula, estudiant de l’Escola Freta, ha explicat que aquesta és la segona vegada que assisteixen al programa: "La veritat és que ens agrada molt venir ja que la majoria som seguidors de Ràdio Flaixbac”. Per altra banda, els professors de l’Institut de Montgròs han explicat el programa és una gran oportunitat perquè els estudiants vegin com funciona un programa de ràdio de veritat, ja que aquest trimestre els alumnes realitzaran un programa de ràdio en una assignatura.

Per acabar, el grup musical Animal ha tocat en directe el primer single “Només amb tu” del seu nou disc Més enllà de les paraules i ha presentat una cançó inèdita. L’equip de Ràdio Flaixbac ha regalat samarretes als estudiants, que s’han pogut fer fotografies amb cadascun d’ells al final del programa.