Business Corners de maig: PG Conocimiento i ARDG Consulting

Els "Business Corners" (a la imatge, un dels que es va celebrar l'any passat amb CSV Experts) són espais pensats per fer que les empreses que conformen la comunitat empresarial del TecnoCampus puguin compartir coneixement i els projectes que tenen en marxa amb la resta d'empresaris i/o emprenedors del parc.

Durant aquest mes de maig podrem gaudir de dues activitats del "Business Corner":

En primer lloc, PG Conocimiento, empresa fundada l’any 2000, s’especialitza en el desenvolupament i la implantació de sistemes propis d’Intel·ligència Empresarial (Business Intelligence), amb la plataforma Atlas SBI, què està esdevenint la plataforma de Business Intellicence referent a l’administració local. on cada vegada és més present. L’empresa, protagonitzarà el Business Corner del proper 18 de maig amb el seu WorkShop de Business Intelligence a l’Administració Local.

Informació i inscripcions aquí

ARDG Consulting serà l’empresa ponent en el segon "Business Corner" sota el tema “Com planificar i executar estratègicament una acció comercial B2B 2.0 amb èxit”. En aquesta sessió, els assistents s'emportaran una clara visió i comprensió de com el "Mètode ARDG" ens ajuda i guia en l'aplicació de la metodologia necessària per a aconseguir la generació de valor diferencial i, en conseqüència, l'èxit comercial. El Business Corner d’ARDG tindrà lloc el dia 25 de maig,

Informació I inscripcions aquí.