Prova el nou servei d’orientació laboral

Saps de què vols treballar? Vols millorar el teu currículum? Coneixes els teus punts forts i els que hauries de millorar? Vols simular una entrevista de feina? Oferim un nou servei d’orientació laboral per ajudar-te a donar resposta a totes aquestes preguntes sobre el teu futur professional. Es tracta d’un servei gratuït i obert a tots els estudiants dels tres centres universitaris del TecnoCampus que ha estrenat recentment el Servei de Carreres Professionals.

Com funciona?
Les sessions es desenvolupen en format entrevista individual, de màxim seixanta minuts. El dia de l’entrevista, et recomanem que portis una proposta de currículum vitae i de carta de presentació per començar a treballar-hi. Podràs sol·licitar un màxim de tres trobades per curs en el següent horari:

  • Dilluns de 15.00 h a 19.00 h
  • Divendres de 10.00 h a 13.00 h

Tot i així, has de saber que si la teva disponibilitat no encaixa amb els horaris que et proposem, buscarem una alternativa per a tu. Si vols demanar cita, només has d’enviar un correu a borsatalent@tecnocampus.cat explicant breument per què hi estàs interessat.

Per altra banda, si vols que et resolem dubtes més concrets sobre la recerca de pràctiques o de feina, et podem assessorar en una entrevista més breu durant l’horari habitual del Servei de Carreres Professionals, que és de dilluns a divendres de 12.00 h a 14. 00h.

Vull demanar cita!