Quatre estudiants viatgen a Holanda per participar en un projecte d’emprenedoria social

Els estudiants Adara Maza, Marc Gaixas, Maria Armiñana i Álvaro de Pascual, de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, representaran el TecnoCampus en el projecte europeu d’emprenedoria social "Claim your future". El programa tindrà lloc del 12 al 17 de febrer a Leeuwarden (Holanda), la Capital Europea de la Cultura 2018.

"Claim Your Future" és una iniciativa que sorgeix d’escoles de formació professional, universitats i ONGs de sis països. S’emmarca dins de l’Estratègia Europa 2020, que senyala el creixement intel·ligent, sostenible i integrador com una manera de superar les deficiències estructurals de l’economia europea. Per això, l’objectiu del projecte és fomentar l’emprenedoria social entre els joves a partir de l’exploració de l’impacte que cadascú pot tenir en la seva regió.

En aquest sentit, des d’Espanya hi seran presents l’Escola Pia de Mataró, com a centre de formació professional, Servei Solidari, com a ONG, i el TecnoCampus, com a centre universitari. De fet, la participació del TecnoCampus s’emmarca dins de la Càtedra d’Economia Social, un projecte impulsat des de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa que posa en primer pla de l’àmbit acadèmic l’anomenada economia col·laborativa.