Ràdio TecnoCampus comença a emetre en període de proves

Aquest setembre, coincidint amb l’inici de curs, ha començat a emetre en període de proves Ràdio Tecnocampus, la ràdio universitària del TecnoCampus. De moment, la ràdio emet online a través de la seva pàgina www.radiotecnocampus.cat, des d’on es pot escoltar directament via streaming o escollir ràdio a la carta a través de podcasts. La intenció és que properament l’emissió sigui també en paral·lel via FM amb un abast reduït, més o menys el del campus de la universitat.

Ràdio TecnoCampus és una iniciativa de diversos professors i alumnes per crear una ràdio universitària, és a dir, un mitjà radiofònic amb contingut elaborat per tota la comunitat universitària. La participació és oberta a estudiants, professors i PAS, i compta amb un grup de voluntaris coordinats pel professor Daniel Torras, que n’és el director.

Encara es poden fer propostes de programes o espais per a l’emissora universitària. Poden ser continguts relacionats amb els graus que s’estudien o simplement aficions o temàtiques que qui n’estigui interessat domina. Per fer propostes o demanar més informació, cal omplir el formulari de la pàgina web o bé escriure un correu electrònic a radio@tecnocampus.cat. Ràdio TecnoCampus també ofereix 2 crèdits ECTS per a tots els estudiants que hi participin, obert a tots els graus.