Sabàtica, Epinium i Dircom Marketing, a La Vanguardia Digital

Durant les darreres setmanes, tres empreses allotjades al parc TecnoCampus han destacat a La Vanguardia Digital per la seva innovació.

En primer lloc, Sabàtica (a la fotografia, la fundadora, Meritxell Morera) ens presenta una nova manera de desconnectar de la rutina i viure noves experiències arreu del món. La companyia s’especialitza a organitzar períodes sabàtics fora de l'Estat, sigui per realitzar un voluntariat, o pràctiques remunerades. D’entre les seves destinacions més populars hi destaquen els Estats Units, Nova Zelanda, Costa Rica i Austràlia. L'empresa, una de les primeres a apostar per instal·lar-se al TecnoCampus, fa balanç de 10 anys dedicada a aquesta activitat.

Consulta aquí la notícia sencera.

Epinium, allotjada a la Incubadora del parc, és el nou “TripAdvisor” de productes tecnològics. L’empresa, que va participar amb un estand propi en el 4YFN del Mobile World Congress 2017, es focalitza en la comparació de les opinions a la xarxa sobre productes tecnològics, que cada cop són factors més influents a l’hora de la presa de decisions.

La plataforma s’encarrega de recollir, analitzar i tractar la informació amb intel·ligència artificial per oferir a les empreses les opinions a temps real que hi ha a la xarxa sobre els seus productes.

Consulta aquí la notícia sencera.

Finalment, DirCom Marketing neix d’un grup d’estudiants del Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals del TecnoCampus que van començar amb una idea de negoci a la preincubadora del parc i, ara, estan allotjats a la Incubadora, amb l'empresa ja en ple funcionament. Els quatre estudiants que impulsen l’empresa van veure l’oportunitat de negoci quan van trobar-se amb Xavier Giralt, soci de l’empresa AMI Projects, que estava desenvolupant una eina per millorar la comunicació multicanal anomenada Guestin. Així va néixer DirCom, que ara s’especialitza en la comunicació multicanal i el màrqueting digital, a l’hora que comercialitza Guestin.

Consulta aquí la notícia sencera.