Tot el que has de saber si vols marxar a estudiar fora

S’acaba el primer trimestre i d’aquí a unes setmanes hauràs de decidir si el curs vinent vols estudiar uns mesos a l’estranger. Els dies 27, 28 i 29 de novembre vam realitzar les sessions informatives de mobilitat internacional per als estudiants de les tres escoles que esteu interessats a marxar fora. Tot i així, recordem tots els passos que cal seguir per si no et va quedar prou clau o no vas poder venir a la sessió informativa:

1.Demana informació

 • Assessorament individual o en grup
  Des de l’Oficina de Relacions Internacionals del TecnoCampus (ubicada al costat de la recepció de l’edifici TCM1) resoldrem els teus dubtes durant els mesos de desembre i gener. Ens pots venir a visitar cada dimarts de 10h a 11h o enviar-nos un correu electrònic a rrii@tecnocampus.cat especificant el nom, cognoms, titulació, curs i horari de preferència (matí o tarda).
 • Vols estudiar a Austràlia, Estats Units o Canadà?
  El 29 de gener farem una sessió informativa a les 12h a l’aula 213 i a les 15h a l’aula 100. Si vols assistir-hi, pots fer la inscripció aquí
 • Fira d’universitats
  Com a novetat, el dimarts 16 de gener organitzarem una fira perquè puguis informar-te millor de totes les possibles destinacions on pots anar a fer una estada internacional com a estudiant.

2.Aconsegueix el certificat

 • Prova d’anglès
  Sabies que el TecnoCampus t’ofereix la possibilitat d’acreditar el nivell d’anglès a través de la Prova Certificadora de Competència Lingüística (PCCL)? En el cas de l’anglès, la prova està dissenyada i administrada a través del programa d’idiomes de la Universitat Pompeu Fabra. La prova serà el 19 de gener del 2018, pots fer la inscripció fins al 15 de gener a les 10h aquí. Per a qualsevol dubte, pots enviar un correu a idiomes@upf.edu. Vull més informació sobre la prova!

3.Envia la sol·licitud

Pots enviar la sol·licitud per marxar a estudiar fora el proper curs del 5 al 11 de febrer del 2018 des de l’eCampus. A més, pots consultar les places disponibles per als estudiants de cada escola aquí

Vull més informació sobre marxar a estudiar a l’estranger