La segona edició del Congrés Internacional Perspectiva Sonora debatrà sobre els trànsits sonors

El grup de recerca SSIT (So, Silenci, Imatge i Tecnologia) del TecnoCampus organitza els dies 20 i 21 de juliol la segona edició del Congrés Internacional Perspectiva Sonora, que convida a reflexionar sobre els moments de trànsit en l’audiovisual. El congrés tindrà lloc a la Sala de Graus del TecnoCampus i el programa inclou els dos dies diverses activitats des del matí fins al vespre.

L’acte proposa analitzar els processos de transformació del llenguatge audiovisual en diferents instants de la història, fent especial èmfasi en la seva dimensió sonora. La mecanització del so, la digitalització de l’audiovisual o la dimensió acústica dels videojocs són alguns dels eixos temàtics que es treballaran en l’edició d’enguany. L'edició d'enguany comptarà amb la participació d'investigadors d’universitats i conservatoris de tot l’estat i amb la presència de ponents destacats com Philip Tagg, Albert Alcoz i Sol Rezza.Si estàs interessat a participar-hi, pots consultar el programa del congrés i realitzar la inscripció aquí

El SSIT, coordinat pel professor Daniel Torras, és un grup de recerca independent de l’Escola Superior Politècnica que promou i realitza projectes d’investigació dins de l’àmbit de la comunicació audiovisual i la publicitat.

Per a més informació sobre el segon Congrés Internacional Perspectiva Sonora, o per a qualsevol dubte, pots enviar un correu electrònic a perspectivasonora@tecnocampus.cat.