Segona edició del Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d’Economia Social, amb la matrícula gratuïta

T’interessa l’economia social? Vols especialitzar-te en la gestió de cooperatives? El TecnoCampus impulsa per segon any consecutiu el Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d’Economia Social, que començarà el 6 de març. El postgrau l’impulsen la Càtedra d’Economia Social del TecnoCampus, Aracoop, i l’Escola Superior de les Ciències Socials i de l’Empresa, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra.

El període de preinscripció ja està obert, els interessats poden fer la sol·licitud fins al 16 de febrer. El preu de la matrícula és gratuït, ja que el programa està subvencionat per la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya. Les places són limitades a un màxim de vint persones, i les classes són dimarts i dijous de 17.00 h a 20.30 h als centres universitaris del TecnoCampus.

L'objectiu del postgrau és proporcionar eines i capacitar als estudiants per crear, desenvolupar, gestionar i liderar cooperatives i empreses en l’àmbit de l’economia social. És eminentment pràctic i ofereix als participants la possibilitat de realitzar pràctiques a organitzacions en l’àmbit de l’economia social, tutoritzades pel professorat i per professionals que gestionen aquest tipus d’empreses. A més, els continguts teòrics es complementaran amb seminaris i conferències de la mà d'experts del sector, que compartiran la seva experiència professional.

Per a més informació, pots consultar l’apartat del Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d'Economia Social a la pàgina web o enviar un correu a formaciopermanent@tecnocampus.cat.