Sessió per a les empreses de la incubadora sobre Lean UX o com millorar l’experiència de l’usuari

El TecnoCampus va organitzar el passat dimarts 28 de juny una sessió sobre Lean UX. Es tracta d'una metodologia per millorar l’experiència de l’usuari, concepte conegut com a UX per les seves sigles en anglès User Experience. La jornada estava adreçada a les empreses de la Incubadora i als alumnes de la pre-incubadora que estan desenvolupant els seus projectes.

En els últims anys el desenvolupament tecnològic ha generat canvis en la manera com interactuem amb els altres i amb el món que ens envolta, de la manera com vivim les experiències i, de com concebem el disseny. En aquest sentit, l’objectiu de la sessió era resoldre els dubtes dels assistents sobre la metodologia Lean UX i dedicar un espai a parlar sobre estratègies d’investigació de l’usuari, definició i ús de la proposta de valor i de diferenciadors competitius així com donar possibles respostes a necessitats reals de diverses empreses.

La sessió va estar dinamitzada per Gaby Prado, experta amb més de vint anys d’experiència en el sector del disseny en entorn web i en l’àmbit d’experiència de l’usuari. Prado ha estat responsable d’User Experience a eDreams i en els últims anys s’ha posicionat com a mentora i estratega en aquest camp.