Sessió informativa sobre deduccions per activitats d'R+D+I el 16 de juny

Vols saber si la teva empresa pot beneficiar-se de les deduccions fiscals per a activitats de R+D+i?

Les deduccions fiscals per a activitats de Recerca, Desenvolupament i Innovació Tecnològica són l’eina més potent en el marc fiscal actual per a les empreses. La seva aplicació permet recuperar fins el 59% de les despeses realitzades en concepte de R+D+i.

La llei de l’Impost de Societats també tipifica la realització de mostraris de sectors tradicionals, com el tèxtil, calçat, moble o joguina, com una activitat d’innovació tecnològica. La deducció aplicable en l'exercici 2016 és del 12%.

El proper 16 de juny, t’oferim l’assessorament personalitzat de consultors experts en finançament en R+D+i:

• Raúl Vila, enginyer fiscalista de Deducible.es. Deducible.es ha desenvolupat un portal online permet reduir les despeses i agilitzar els processos de sol·licitud, amb assessorament expert, amb l’objectiu de que les petites empreses monetitzin la seva innovació. Pel fet de ser empresa del parc, deducible.es t’ofereix un 20% de descompte

• Mireya Saludes, consultora tecnològica d’EURECAT, experta en deduccions fiscals per a mostraris.
 

Apunta-t'hi!

Si hi estàs interessat, sol·licita entrevista per al proper 16 de juny, de 9 a 14 hores. La durada prevista és de mitja hora, i el lloc, la Sala de reunions de la planta baixa de la torre TCM2.

Amb la col·laboració d'Eurecat i Deducible.es.