Smalle Technologies aconsegueix captar el 120% del capital sol·licitat via micromecenatge

Smalle Technologies, spin-off de la Universitat de Barcelona i empresa que participa des del TecnoCampus en el Pla Embarca de la Generalitat, ha tancat amb èxit la tercera ronda de finançament, en la qual ha aconseguit el 120% de l’objectiu de finançament. 157 inversors han aportat un total de 240.000 euros per reforçar el projecte. 

Mitjançant aquest finançament obtingut a través de la plataforma d’inversió CrowdCube Spain, Smalle Technologies podrà seguir invertint en R+D per la millora de la seva tecnologia i iniciar la comercialització de l'eForcis, el generador d’energia a partir de les onades, dissenyat per la companyia, per a boies i piscifactories.

L’eForcis genera energia neta i renovable a través de les onades del mar, energia suficient per als sensors, llums o càmeres utilitzades en boies i piscifactories de tot el món. En els últims anys, la companyia ha realitzat diverses proves en boies dels pots de Barcelona i Maó. Després de quatre anys de feina, investigació i prototips, s'inicia la fase de comercialització.