El TecnoCampus acull el programa Yuzz per a joves emprenedors, premiat amb un viatge a Silicon Valley

El TecnoCampus s’incorpora al programa Yuzz per a joves que volen posar en marxa idees de negoci amb base tecnològica i amb un alt component innovador. El programa premiarà el millor emprenedor del Centre Yuzz TecnoCampus amb un viatge a Silicon Valley, i podrà optar a 60.000 euros de finançament per desenvolupar el projecte. Poden participar-hi joves d'entre 18 i 31 anys, que es poden inscriure fins al 2 de desembre.

Es tracta d’un programa impulsat pel Banc Santander i coordinat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) que ofereix formació, suport i assessorament gratuït durant cinc mesos perquè desenvolupin les seves idees de negoci. Pensat sobretot per a universitaris, l’objectiu del programa és estimular la creació d’empreses innovadores que contribueixin a accelerar el creixement econòmic i el desenvolupament sostenible del territori. Laia Vilà, responsable d’emprenedoria universitària del TecnoCampus, considera que el programa ofereix als estudiants una visió més enllà de l’àmbit acadèmic i que es tracta d'un procés d’acompanyament que permet convertir idees en projectes reals.

El programa Yuzz ajuda als joves a tenir una visió general del procés de creació d’una empresa, des de la identificació d’una oportunitat fins a convertir una idea en un producte o servei, i transformar-lo en negoci. Durant el període de formació, els participants assistiran a sessions pràctiques i teòriques de la mà de professionals en actiu de diversos àmbits empresarials. Al finalitzar l'etapa formativa, el participant amb el projecte més ben valorat viatjarà a Silicion Valley i els tres millors projectes rebran respectivament 30.000, 20.000 i 10.000 euros per accelerar el desenvolupament del negoci.

Per a més informació, pots consultar la pàgina web del programa Yuzz o contactar amb la responsable de Yuzz al TecnoCampus. Si estàs interessat, pots formalitzar la teva inscripció aquí.