Presentació del programa Accelera el creixement el 26 de maig

Vols donar un impuls al creixement de la teva empresa?

El proper 26 de maig a les 9:30h es presenta la sisena edició de l’Accelera el Creixement, un programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC i, en el qual la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme participa com a agent referent del teixit empresarial del territori. Inscriu-te aquí a la presentació.

Aquest programa està adreçat a empreses amb un mínim de 5 anys d’antiguitat i 3 treballadors, que tinguin la voluntat de desenvolupar un pla de creixement i vulguin comptar amb l’assessorament in company d’experts en temes com estratègia, finançament, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d’abordar els projectes de creixement.

Les candidatures es podran presentar fins el 5 de juny de 2017 per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o al Centre Local de Serveis a les Empreses.  

Per a més informació del programa, podeu consultar la web www.acceleraelcreixement.com o bé contactar directament amb Carles Fillat, de TecnoCampus, en el correu cfillat@tecnocampus.cat o amb Annabel Cuatrecases, de PIMEC, en el correu acuatrecases@pimec.org o en el telèfon 934 964 571.