El TecnoCampus dóna la benvinguda als estudiants que venen d’intercanvi aquest segon trimestre

Una quinzena d’universitaris van assistir ahir dilluns 9 de gener a la sessió de benvinguda per als estudiants d’intercanvi de diferents universitats d’Europa i de la resta del món que comencen la seva estada aquest trimestre al TecnoCampus. Després d’una presentació per conèixer el campus, es va dur a terme una visita guiada per les instal·lacions i finalment es va convidar als estudiants a unes pizzes per dinar. A la trobada també van assistir-hi alguns estudiants d’intercanvi que ja porten uns mesos aquí, així com estudiants del TecnoCampus perquè siguin un punt de referència per als nouvinguts durant els propers dies.

Els estudiants que van participar a la sessió de benvinguda d'ahir provenien de vuit països, entre els quals hi ha Polònia, Itàlia, Turquia, Mèxic, Argentina. Natalia Sliwa, estudiant polonesa, explica que durant aquests mesos espera aprendre “nous conceptes relacionats amb l’àmbit empresarial i aprendre espanyol, un dels aspectes clau d’aquest viatge”. “M’interessa conèixer com s’ensenya a altres llocs i, per descomptat, conèixer gent nova”, afegeix Ramiro Alimonda, estudiant de màrqueting que ha vingut des d’Argentina per fer una estada al TecnoCampus durant els propers mesos.

El TecnoCampus acollirà durant el curs 2016-2017 prop de 84 estudiants d’intercanvi, i al voltant d’una setantena alumnes d’algun dels tres centres universitaris del TecnoCampus marxaran a l’estranger per cursar una part dels estudis a altres universitats d’Europa i de la resta del món.