El TecnoCampus col·labora en un projecte per orientar els alumnes de batxillerat en el seu futur universitari

L’estudiant de batxillerat Mireya Doukkali, de l’escola St. Paul’s School, va realitzar del 15 al 21 de juny una estada al TecnoCampus en el marc del programa Work Experience. Es tracta d’un projecte que impulsa l’escola St. Paul’s per orientar els alumnes de batxillerar a l’hora d’escollir els estudis universitaris, a través d'una setmana de pràctiques a una empresa o universitat.

En aquesta ocasió, Mireya va participar en diverses activitats relacionades amb el Grau en Disseny i Producció de Videojocs, que imparteix l’Escola Superior Politècnica, degut al seu interès per l’art. En aquest sentit, i d’entre d’altres activitats, l'estudiant va assistir a una classe sobre psicologia de l’usuari, va tenir l’oportunitat de conversar amb diversos professors del grau i va participar a la “TecnoGames”, la mostra de treballs creats per estudiants de videojocs. “M’interessa l’àmbit artístic i valoro positivament aquesta experiència perquè m’ha ajudat a orientar la meva carrera de futur”, explica l’alumna.

Prop de cinquanta estudiants han participat aquest curs en el Work Experience, que enguany arriba a la seva sisena edició. El coordinador de batxillerat de la St.Paul’s, Carlos Mínguez, explica que es tracta d’un projecte molt consolidat a llocs com Gran Bretanya i Estats Units: “És molt beneficiós per als estudiants perquè els permet prendre consciència de les competències i requeriments necessaris en el món actual”. El projecte forma part del programa d’orientació que s’ofereix des de l’escola, que el considera fonamental en el procés educatiu dels estudiants. “Permet als estudiants viure en primera persona una experiència real en relació a les seves opcions universitàries i laborals”, afegeix el coordinador.