El TecnoCampus col·labora amb l’Edcamp, unes jornades per debatre sobre la transformació educativa

La ciutat de Mataró acollirà el proper dissabte 10 de març l’Edcamp, una trobada pedagògica per debatre sobre la transformació de l’educació. L'activitat, gratuïta i oberta a tothom, se celebrarà en horari de matí en les diferents instal·lacions que té el consistori a la plaça de l’Ajuntament. 

L’acte, que té com a objectiu crear un espai on debatre sobre educació a la ciutat, l’organitzen un equip de professors i professionals de l’educació de la ciutat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró. Mataró vol ser una ciutat educadora de referència i és per això que no només hi són convidats pedagogs i experts en al camp de l’educació, sinó que es tracta d’un acte obert a tota la ciutadania. És precisament en aquesta línia que el TecnoCampus hi dona suport, com a agent educatiu actiu que vol participar en el desenvolupament social del territori.

L’edcamp és un nou model de formació i de desenvolupament professional i personal nascut als Estats Units i implementat a Catalunya a través de la Fundació Bofill. Es tracta d’un tipus d’aprenentatge entre iguals que segueix un format singular: no hi ha un programa definit per l’organització, sinó que són els mateixos participants qui defineixen els temes de conversa. En aquest sentit, l’objectiu de la trobada és potenciar l’aprenentatge autogestionar i que s’aprengui compartint experiències al voltant de l'educació.

Si estàs interessat a participar-hi, pots realitzar la inscripció des de la pàgina web de l’Edcamp.