El TecnoCampus completa l’oferta de postgraus aquest mes de gener amb quatre nous cursos

Prop de seixanta estudiants inicien els estudis de postgrau aquest mes al TecnoCampus en els àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut. En concret, són quatre les formacions que comencen al gener i que se sumen a l’oferta de màsters i postgraus d’aquest curs 2017-2018.

En l’àmbit d’empresa, el dimarts 9 de gener va arrencar la segona edició del Postgrau en Comptabilitat Financera, enfocat a treballar la normativa comptable tant en l’àmbit nacional com internacional. Aquesta setmana també han iniciat les classes els estudiants del Postgrau en Guió i Direcció d’Actors, una formació impulsada per l’Escola Superior Politècnica amb la col·laboració d’empreses i productores del territori. Dins de l’àmbit de la salut, ha començat el Postgrau en Atenció a la Persona en el Procés Quirúrgic, dirigit a graduats en infermeria interessats a aprofundir en la gestió i la seguretat del pacient en l’àmbit quirúrgic i que enguany compte amb 24 participants. La setmana vinent es presentarà l’últim programa, el Postgrau en Especialització en el Pacient amb Ferida de Cicatrització Complexa, centrat a aprofundir en el coneixement de les ferides de difícil cicatrització i en la gestió i les cures d’aquest problema de salut.

L’oferta de postgraus s’emmarca dins de l’aposta del TecnoCampus per donar continuïtat a la formació dels graduats i respondre a les noves necessitats de formació dels professionals que treballen en els àmbits de coneixement dels tres centres universitaris.