El TecnoCampus signa un acord amb el col.legi professional de graduats en CAFE

L’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus ha impulsat l’acord marc de col·laboració entre la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i el Col·legi de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya (COPLEFC).

El conveni l’han signat aquest dilluns 26 de setembre Dolors Guillén, presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, i Pere Manuel Guitérrez, president de COPLEFC. A la signatura del conveni també hi han assistit la directora de l'Escola Superior de Ciències de la Salut, Esther Cabrera, i la nova coordinadora del Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, Noemí Serra. El president de COPFLEC ha remarcat que en els últims anys hi ha hagut un increment de col·legiats, i s'ha arribat als 4.000 membres: "El fet d'estar col·legiat s'ha de veure com un valor, un compromís amb la professió". "Aquest conveni és una declaració d'intencions, de treballar plegats per millorar la formació des de l'acadèmia i des del col·legi", ha afegit. Per la seva banda, la presidenta del TecnoCampus ha remarcat que tenir el suport d'un col·legi és "un valor afegit que ofererim com a centre universitari". Segons Guillén, aquest conveni és una aposta cap a la qualitat tant dels estudis com de les sortides professionals.

Es tracta d’un acord que beneficia particularment als alumnes del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) i de la doble titulació amb Fisioteràpia, ja que l’objectiu és establir canals de col·laboració en matèria de formació, recerca i intercanvi de coneixement en l’àmbit de l’educació física i les ciències de l’activitat física i de l’esport. En aquest sentit, el conveni inclou, entre d’altres aspectes, organitzar conjuntament cursos especialitzats, promoure cursos de formació contínua per als graduats del TecnoCampus, i col·laborar amb mitjans de comunicació, publicacions i grups de recerca. Alhora, les dues entitats treballaran en accions per fomentar la incorporació i orientació dels futurs graduats al món laboral.