El TecnoCampus dona la benvinguda als més de 800 estudiants de primer curs

Els estudiants de nou accés participen aquesta setmana a les jornades de benvinguda. La primera sessió ha tingut lloc avui per als estudiants de l’Escola Superior Politècnica. Les jornades, que comencen a l’Auditori del TecnoCampus, continuen demà amb els estudiants de l’Escola Superior de Ciències de la Salut i acaben el dimecres amb els de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa. Durant aquests tres dies el TecnoCampus acull aproximadament 832 universitaris que comencen els estudis de grau a una de les tres escoles.

El director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, i els directors de les diferents escoles són els encarregats de donar la benvinguda als estudiants de nou accés a l’Auditori del TecnoCampus, on també s’expliquen els principals serveis de suport que tenen els estudiants al seu abast durant la seva etapa a la universitat. També es realitza una visita guiada, encapçalada per estudiants d’altres cursos, perquè els estudiants coneguin les instal·lacions i l’àrea d’empresa i emprenedoria abans de començar les classes el proper dilluns 25 de setembre. Àngela Marín, que ha que participat a la sessió d’avui, explica que comença amb moltes ganes aquesta nova etapa: “Espero durant aquests quatre anys fer molts amics, passar-m’ho bé i, sobretot, formar-me al màxim possible”.

Durant aquesta setmana, el TecnoCampus ha engegat un sorteig a Instagram perquè els estudiants comparteixin el seu primer dia a la universitat.