El TecnoCampus dóna la benvinguda als estudiants de primer curs

Els estudiants de nou accés participen aquesta setmana a les jornades de benvinguda. La primera sessió es va realitzar ahir per als estudiants de l’Escola Superior de Ciències de la Salut. Les jornades, que comencen a l’auditori del TecnoCampus, continuen avui amb els estudiants de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa i s’allarguen fins demà, amb els nous estudiants de l’Escola Superior Politècnica. Al llarg d'aquests tres dies, el TecnoCampus acull al voltant de 800 estudiants de primer curs que enguany comencen la seva etapa universitària.  

En aquestes sessions, els coordinadors del grau expliquen els continguts dels estudis, l’estructura del grau i es presenten les assignatures. Durant la primera sessió, Esther Cabrera, directora de l’Escola Superior de Ciències de la Salut, va remarcar que des del TecnoCampus no només es pretén formar bons professionals: “Donem importància a una sèrie de valors que s’han de tenir com a persona i que aquí reforcem molt, com la solidaritat, el respecte i el treball en equip”.

També es realitza una visita guiada, que encapçalen estudiants d’altres cursos, perquè els estudiants coneguin les instal·lacions del TecnoCampus i l’àrea d’empresa i emprenedoria abans de començar les classes el proper dilluns 26 de setembre. Tanit Khullan, que comença el Grau en Infermeria, va explicar que les instal·lacions i que el centre estigui tan ben equipat la va convèncer a l'hora d'escollir el TecnoCampus. Per altra banda, Arnau Cols, que inicia els estudis de la Doble titulació en Fisioteràpia i CAFE i que ahir va participar de les sessions de benvinguda, va afirmar estar il·lusionat per començar aquesta nova etapa: “Durant aquests anys espero conèixer molt gent, aprendre moltes coses, formar-me com a professional i viure al màxim la vida universitària”.

Al llarg d’aquests dies, el TecnoCampus també ha engegat un concurs a Instagram perquè els estudiants comparteixin amb la comunitat estudiantil el primer dia d'universitat.