Conveni amb l’Escola Pia Santa Anna

La presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén, i el director de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró, Antoni Aguilar, han signat un conveni per col·laborar en activitats que fomentin les relacions en el món de l’educació, sobretot les vinculades al territori d’actuació d’ambdues institucions. Aquest conveni suposa, sobretot, un pas endavant cap a la cooperació en programes d’innovació educativa.

A la signatura del conveni, que va tenir lloc ahir dijous 6 d’abril, també hi van assistir Jaume Teodoro, com a director general del TecnoCampus; Luz Fernández, com a directora del Departament de Comunicació i Serveis Campus del TecnoCampus, i diversos membres en representació de l’Escola Pia Santa Anna. L’acord contempla, entre d’altres aspectes, l’organització d’activitats conjuntes relacionades amb l’emprenedoria, el foment de la tecnologia, la salut i l’esport adreçades a estudiants de batxillerat i cicles formatius. També inclou oferir als estudiants d’ambdós centres educatius la possibilitat de fer pràctiques tant al TecnoCampus com a l’Escola Pia Santa Anna. 

Dolors Guillén va remarcar que aquest acord suposa reafirmar “un conjunt de col·laboracions que ja fa temps que es duen a terme entre les dues entitats” i alhora, fer un seguiment de les activitats per assegurar-ne la continuïtat. El director de l’Escola Pia Santa Anna, per la seva banda, va destacar que aquest conveni s’emmarca dins de l’aposta que fa el centre per la innovació educativa dins del “Projecte per a la Interdisciplinarietat a l’Aula”. Cada una de les entitats designarà un interlocutor amb l’objectiu de definir les línies d’acció conjuntes i fer el seguiment del conveni. Ambdues entitats van coincidir a remarcar aquest acord com la via més adequada per aconseguir els interessos comuns en l’àmbit de la innovació educativa.