El TecnoCampus gradua 215 estudiants d’enginyeries i audiovisuals de l’Escola Superior Politècnica

L’auditori del TecnoCampus va acollir ahir a la tarda la graduació dels estudiants d’últim curs de l’Escola Superior Politècnica. La promoció d’enguany la formen 215 estudiants d’enginyeria informàtica, electrònica i mecànica, i també alumnes d’audiovisuals. A l’acte, celebrat en dues sessions, hi van assistir prop de 600 persones entre graduats, acompanyants, equip docent i autoritats. Els actes de graduació van estar presidits per l’alcalde de Mataró, David Bote, que va recordar que, tot i que és un final d’etapa, la vida és moviment: “No deixeu mai de formar-vos i de mantenir la curiositat per seguir creixent”. Dolors Guillén, presidenta de la Fundació TecnoCampus, va felicitar els graduats i els va encoratjar a viure aquesta nova etapa amb il·lusió. “La complicitat entre la societat, les empreses i els estudiants és la raó de ser del TecnoCampus per formar professionals que enriqueixin el capital humà”, va afegir Guillén.

Marcos Faúndez, com a director de l’Escola Superior Politècnica, va destacar l’esforç realitzat per part dels estudiants durant aquest anys a la universitat i els va animar a seguir mantenint l’esperit científic i crític: “Estigueu compromesos amb el model de societat que considereu més justa i no en aquell en el qual creuen uns quants”. Per part de la Universitat Politècnica de Catalunya, la delegada del rector al TecnoCampus, Dolors Ayala, va recordar que malgrat aquesta és una de les darreres promocions UPC al TecnoCampus, ja que ara l’Escola Superior Politècnica està adscrita a la UPF, sempre hi haurà una vincle especial entre els dos centres universitaris.

Durant els actes de graduació es va fer un reconeixement a l’empresa Schunk, a l’Ajuntament de Mataró i a l’institut IES Esteve Albert per la seva col·laboració amb l’Escola Superior Politècnica. Un dels moments més esperats va ser el lliurament dels diplomes als millors expedients acadèmics, que es van entregar a Lluís Sánchez, del Grau en Enginyeria Informàtica; Oriol Vidal, del Grau en Mitjans Audiovisuals; i Celes Esteve, del Grau en Enginyeria Electrònica i Enginyeria Mecànica. La padrina de la promoció 2016 de l’Escola Superior Politècnica ha estat Paula Hernández, periodista de Los 40 Principales i el portal Vertele, que en el seu discurs va afirmar que una de les claus de l’èxit és diferenciar-se dels altres. “Ara és el moment de ser conscients de les vostres virtuts i de no tenir por a destacar”, va concloure la periodista.