El TecnoCampus gradua una nova promoció de 232 estudiants de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa

El TecnoCampus va celebrar el divendres 1 de juliol els actes de graduació de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa. En total es van graduar 232 estudiants del Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació (en modalitats presencial i semipresencial), el Grau en Turisme i Gestió del lleure, el Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals, la Doble titulació en Turisme i Gestió del Lleure i Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació, i el Màster en Emprenedoria i Innovació, gairebé el doble d’estudiants que es van graduar el curs passat en el mateix acte.

La presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén, va felicitar als estudiants i va remarcar que la graduació és el final d’una etapa formativa que obre les portes al món laboral. Montserrat Vilalta, com a directora de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, va recordar als graduats que seran els referents de les properes promocions: “Sigueu socialment responsables, ambiciosos però no a qualsevol preu, creatius i crítics”. Com a representant de la Universitat Pompeu Fabra, centre al qual està adscrit el TecnoCampus, va assistir Josep Eladi Baños, qui va animar als estudiants a començar sense por aquesta nova etapa: “Aquest és un viatge ple de decisions i el dubte a triar la millor opció no us ha de paralitzar per seguir endavant”.

La sessió de divendres es va dividir en dues sessions, a les 18h i a les 20h, per donar cabuda a l’auditori a tots els graduats, professorat i acompanyants. Després de l’entrega de diplomes, es van lliurar els millors expedients acadèmics de cada titulació a Sergio Moro i Ariadna Pérez, del Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació en les modalitats presencial i semipresencial respectivament; Isabel Ruiz, del Grau en Turisme i Gestió del Lleure; Mireia Servitge de la Doble titulació en Turisme i Gestió del Lleure i Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació, i Noelia Herrero del Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals. Els millors expedients acadèmics per als alumnes del Màster en Emprenedoria i Innovació van ser per Carlos Martínez i Paola Madera. Aquest màster és una de les ofertes formatives del TecnoCampus amb més presència internacional ja que, de fet, bona part dels estudiants proven d’altres països. L’estudiant Paola Madera, de República Dominicana, va destacar la formació pràctica i propera rebuda en el TecnoCampus: “Marxo convençuda que l’oportunitat està en el treball constant i a les meves mans”. En el transcurs de l’acte, també és va fer un reconeixement a l’empresa Golden Hotels per la seva col·laboració amb el programa de beques.

L’acte de graduació d’enguany era especialment significatiu ja que es tracta de la primera promoció de màrqueting que es gradua del TecnoCampus i, alhora, una de les últimes del grau semipresencial i del Grau en Turisme i Gestió del Lleure, que ara només s’ofereix dins de la doble titulació. Roser Moré, presidenta de la FAGEM, ha estat la padrina de la promoció 2016 de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa. En el seu discurs, Moré va animar als estudiants a no pedre “aquell xic d’ambició que és necessari per tirar endavant”. “No ho teniu fàcil però esteu preparats, teniu el coneixement i la joventut”, va concloure la presidenta de la FAGEM.