Tecnocampus amplia l'oferta de cursos de postgrau el 2015

El Tecnocampus ampliarà de cara al 2015 l'oferta de cursos de postgrau adreçada a titulats i professionals. Els cursos estan pensats per afavorir l'especialització i l'actualitació de coneixements en un entorn canviant que demana dels professionals la capacitat per adaptar-s'hi.

Com a novetat per al primer semestre de l’any, s'ha programat el Postgrau en Turisme Nàutic i de Creuers, que forma part del nou Màster universitari en Direcció i Planificació del Turisme, i el Postgrau en Analítica Web i Business Intelligence, que s'imparteix totalment a distància. El mes de febrer s’inciarà així mateix la segona edició del Postgrau en Seguretat del Pacient, també a distància.

La formació online del Tecnocampus té segell propi, ja que es tracta de cursos desenvolupats entre els experts i la Digital Factory, la unitat dedicada a crear continguts per a la xarxa. En cap cas es pretén replicar una aula presencial, sino aprofitar els recursos metodològics virtuals per afavorir l’aprenentatge acompanyant-ho dels millors experts i dels coneixements i experiències de cadascun dels seus participants. Us convidem a conèixer la formació de postgraus fent clic aquí.