El TecnoCampus participa a la conferència internacional d'educació superior EAIE 2017

El TecnoCampus va participar del 12 al 15 de setembre a Sevilla en la conferència internacional d'educació superior EAIE 2017. L’Oficina de Relacions internacionals ha tingut l’oportunitat de presentar TecnoCampus i els seus programes i estratègies d’internacionalització a més de 30 socis potencials, així com reprendre contactes amb socis rellevants, com els membres de la Xarxa d’universitats Emprenedores, impulsada per TecnoCampus i formada per nou universitats llatinoamericanes .

Aquesta fira és la principal trobada a Europa de professionals del sector de l’educació superior. Hi participen més de 250 empreses i institucions i 6.000 professionals procedents de 90 països de tots els continents. “Per al TecnoCampus, és una ocasió única per reforçar les polítiques d’internacionalització i la mobilitat d’estudiants, PDI i  PAS. Durant el congrés hem fet recerca de noves oportunitats de mobilitat per als graus de salut i videojocs, promoció de programes de curta durada en les àrees de màrqueting i emprenedoria i seguiment dels acords amb els socis de la Xarxa d'Universitats Emprenedores", apunta Luz Fernández, directora de l’Oficina de Relacions Internacionals.

La delegació ha estat encapçalada pel director general de TecnoCampus Jaume Teodoro i ha comptat també amb la participació del coordinador de mobilitat de l'Escola Superior Politècnica i director d'aquest centre, Marcos Faúndez; la coordinadora de mobilitat internacional de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa, Noemí Serra; i la tècnica de relacions internacionals, Yaiza Bueno.