TecnoCampus participa a la fira Inicia't a Badalona sobre nàutica i els seus oficis

El Port de Badalona acull des d’ahir i fins al diumenge 12 de juny "Inicia’t, la fira de la nàutica i els seus oficis", un trobada per acostar l’activitat nàutica al públic com a opció lúdica i professional. El TecnoCampus participa en aquesta fira per donar a conèixer el Grau en Logística i Negocis Marítims i la oportunitat que ofereix el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) per graduar-se amb Menció Nàutica.

En concret, el TecnoCampus col·labora amb un estand els quatre dies de la fira per tal d’informar dels estudis relacionats amb el món de la nàutica. A més, també es presenten quatre xerrades sobre el sector de la nàutica i el futur professional dins d'aquest àmbit: “El sector nàutic com a oportunitat” del Grau en CAFE; i “La cadena que uneix l’empresa i el client”, “Un sector amb futur professonal, i “Les claus d’un sector en creixement” del Grau en Logística i Negocis Marítims.

Organitzada per Marina Badalona, societat que gestion el Port de Badalona amb el suport de l'Ajuntament, la fira representa la única oferta a nivell estatal dirigida a la iniciació d’esports, formació i cultura nàutiques, i que enguany hi participen més de quaranta expositors. La fira tindrà lloc del 9 al 12 de juny de 10:30 a 20 hores, excepte diumenge que finalitzarà al migdia. La fira Inicia't inclou la celebració del Marina Day, el dia dels Ports Esportius, el dissabte 11 de juny. Es tracta d'una jornada de portes obertes que se celebrarà de forma simultània en molts ports d’Espanya que pretén trencar amb la imatge que té molta gent sobre els ports com a llocs tancats i elitistes. Per altra banda, al llarg de la jornada hi haurà estands de participació activa en els quals els visitants podran realitzar diferents activitats relacionades amb el món de la nàutica, es sortejaran diferents premis i s’organitzaran diverses demostracions i tallers pràctics de nusos, metodologia, primers auxilis o pesca esportiva, entre d’altres.