El TecnoCampus participa el Gamelab Barcelona 2016, la fira internacional dels videojocs i l’oci interactiu

Aquesta setmana s’organitza la dotzena edició del Gamelab Barcelona i el TecnoCampus no ha volgut deixar escapar la oportunitat de participar-hi. Es tracta del XII Congrés Internacional del Videojoc i l’Oci Interactiu que té lloc a l’Hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet de Llobregat des d'ahir i fins demà divendres 1 de juliol . Estudiants i professors del TecnoCampus han assistit al Gamelab per presentar l’oferta educativa dins del sector dels videojocs. L’objectiu és donar a conèixer el Grau en Disseny i Producció de Videojocs i la Doble titulació en Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d’Informació i Disseny i Producció de Videojocs, una nova formació que s’impartirà a partir del curs vinent.

El Gamelab és una organització sense ànim de lucre que va néixer el 2005 per inspirar les noves generacions de creadors digitals i fomentar un espai de debat sobre els nous reptes i oportunitats dins del sector dels videojocs des del punt de vista tecnològic, creatiu i empresarial. Tot i que es duen a terme conferències i activitats en ciutats de tot el món, la ciutat de Barcelona acull aquest esdeveniment que reuneix més de 500 empreses i organitzacions del món dels videojocs.

Un dels grans protagonistes del Gamelab Barcelona 2016 és el fenomen dels eSports, la revolució dels esports electrònics. En aquest sentit, estudiants del TecnoCampus van competir en el primer campionat de Catalunya universitari del videojoc League of Legends el mes d’abril , una aposta de de l’Esport Català Universitari cap a la revolució dels eSports.