Tens vocació exportadora o d'internacionalització als països LATAM?

 Si tens vocació exportadora o d’internacionalització als països LATAM, et proposem una trobada de treball amb:

 

Rafael Anta, ex-alumne de l’EUPMT que treballa actualment al Banc Interamericà de Desenvolupament (BID) d’EEUU.

El proper dijous 6 d’octubre a les 11h a TCM.

  

Va estudiar Enginyeria Informàtica de Sistemes a l’EUPMT fa més de 15 anys. Després va cursar Enginyeria superior  a la Salle. Va treballar 9 anys al sector privat (KPMG, Accenture) i posteriorment es va traslladar a Washington DC i actualment treballa al Banc Interamericà de Desenvolupament (www.iadb.org ) en la divisió de Ciència, Tecnologia i Innovació.

 

Aprofita la seva visita al Tecnocampus per fer una presentació del BID enfocada al sector TIC per les empreses del TCM.  Així doncs, ens proposa una xerrada oberta i distesa per compartir el seu coneixement i experiència amb les empreses del Tecnocampus.

El seu àmbit de treball és el següent: dissenya i supervisa préstecs d’inversió i projectes d’assistència tècnica en països de Sud Amèrica i el Carib, per a finalitats TIC:

Estratègies Digitals (polítiques públiques per promoure i acelerar l’ús de les TIC de forma transversal a l’Administració Pública, sector privat i societat civil). D’aquí, surgeixen les iniciatives de Govern Electrònic, e-Salut, e-Educació i e-Comerç. Semblant al que es fa a nivell español a www.red.es.

-         Competitivitat del sector TIC (principalment del subsector de software i serveis de base tecnològica)

-         Aplicacions móviles (un exemple del que fan, el podeu trobar a  http://mobilecitizen.bidinnovacion.org/en/)

-         Telecomunicacions, amb màxima prioritat en el desplegament de banda ampla a nivell municipal

-         Estratègies de desenvolupament i integració de sistemes en programes de reforma i modernització de protecció social, salut i educació.

 A més a més, també ens pot explicar les innovacions que han desenvolupat des del BID: tècniques web 2.0 i el concepte Open Innovation per introduir innovació tecnològica en contextos de pobresa i exclusió social.

Si hi esteu interessats, confirmeu assistència amb data límit 3 d’octubre a serveiempresa@tecnocampus.com