Comença la tercera edició del cicle "Conferències d'Economia i Societat"

Aquest dimarts 20 d’octubre ha començat a a l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa del TecnoCampus la tercera edició cicle "Conferències d’Economia i Societat", pensada sobretot per als  estudiants, amb la intervenció del professor Javier San Julián, del Departament d’Història i Institucions Econòmiques de la Universitat de Barcelona. El professor San Julián és doctor per l'European University Institute i ha realitzat estades de recerca a diverses universitats europees.

En aquesta primera ponència, amb el títol de “Un diàleg imaginari entre Keynes i Hayek”, el professor San Julian s'ha centrat en el paper dels governs durant les crisis econòmiques, partint de dos pols oposats del pensament  econòmic: Keynes y Hayek.

Un dels estudiants que ha assistit a la conferència, Roger Ceruelo, ha explicat què li va cridar l’atenció d'aquest tema: "M’agrada molt la història, sobretot la de l’economia, i tot el que està relacionat amb Keynes, així que vaig pensar que podria ser interessant”.