Trenta-quatre emprenedors opten a guanyar la setzena edició dels premis Creatic

La setzena edició dels premis Creatic ha rebut les candidatures de 34 emprenedors que optaran a guanyar diversos premis en tres categories: millor idea de negoci, millor start up i millor projecte universitari. Els Creatic, que enguany arriben a la setzena edició, estan plenament consolidats com una cita ineludible per als emprenedors. L'acte de lliurament tindà lloc el proper 17 de novembre en la Nit dels Emprenedors, una gala en la qual també s'entreguen els Reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions.

La Nit dels Emprenedors se celebrarà al foyer del TecnoCampus a partir de les 19:30h, i la inscripció per assistir-hi ja està oberta. Un any més, empreses i emprenedors seran els protagonistes d’una vetllada amb participació dels assistents conduïda per la companyia Improshow.

Com a novetat d’aquesta edició dels Creatic, s’han creat dues categories diferents. La primera s’adreça a reconèixer les millors idees empresarials, amb un premi en metàl·lic de 5.000 euros per al primer classificat i de 3.000 per al segon. La segona categoria correspon a les millors start-ups, és a dir, empreses de nova creació, i la dotació econòmica és la mateixa. En tots els casos, els guanyadors es podran allotjar al TecnoCampus, on hi ha una comunitat formada per més de 120 empreses, amb una bonificació en el preu del 50% durant el primer any.

Els Premis Creatic els organitzen la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Ajuntament de Mataró amb el patrocini del Programa Bstartup del Banc Sabadell i l’empresa Servicios Industriales Reunidos (Sirsa). A més, hi col·laboren la Diputació de Barcelona, el departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic), la delegació al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), la Cambra de Comerç de Barcelona, Pimec, la xarxa d’inversors Banc i l’empresa Bytemaster.