Obertes les inscripcions al #GenticDay17, que se celebrarà el 6 de juliol

“Més enllà del discurs institucional de l'Administració, que per descomptat tindrem, aquest any volem fer un pas de gegant, construint una nova visió que combini l'opinió d'empresaris i responsables municipals de tots els racons de la geografia TIC catalana, i que ens permeti arribar al fons de la qüestió”. Amb aquestes paraules Albert Cortada, president de l’associació d’empreses de tecnologia Gentic, ha anunciat l'obertura d'inscripcions al #GenticDay17, que se celebrarà el 6 de juliol amb el suport del Tecnocampus.

Fernando Montans, vicepresident d'economia de Gentic, apunta a una nova forma de relació amb la tecnologia: “Amb el #GenticDay17 pretenem posar les bases per a una nova forma de relacionar-nos amb la tecnologia, més humana i propera, on les persones recuperin el protagonisme”.

La taula inaugural, sota el títol “Catalunya, territori TIC”, organitzada en col·laboració de Tertúlia Digital i SmartCAT, de la Generalitat de Catalunya, es gravarà i passarà a formar part de la programació de Mataró Ràdio en dues edicions del programa “Tertúlia Digital”, que s'emet els dissabtes a les 18h. Hi participaran Jordi Puigneró, secretari de telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat; Xavier Fonollosa, president de Localret; Miquel Buch, president de l'Associació Catalana de Municipis; Fernando Montans, vicepresident d'economia de GENTIC; i Jordi Marin, director general de Microsoft Catalunya.

Altres activitats són “Catalunya veritat”, on es debatrà sobre un teixit empresarial que, dia a dia, des de la seva realitat quotidiana, està intentant abordar amb èxit els reptes de la transformació digital; “TurisTIC”, que analitzarà com les TIC ajuden i impulsen el sector turístic, que amb gairebé amb un 16% del PIB es posiciona com un important sector tractor de l'economia catalana; o la conversa sobre emprenedoria i TIC, que organitza el TecnoCampus, i en què participaran les empreses de la incubadora Smile Republic, DirCom Marketing, Geemba, Cooperating Volunteers FootballAim.

#GenticDay17 proposa un esdeveniment de sis hores en el qual les TIC de tot el territori català podran difondre, aprendre, relacionar-se i en definitiva posar-se al dia en aquesta importantíssima i ineludible realitat que és la transformació digital.

La informació sobre el programa i el formulari d’inscripcions és a la web https://genticday.cat/