Vols aprendre a comunicar amb èxit? Participa al “networking” per a emprenedors del dimarts 12 de juliol

El TecnoCampus organitza el proper dimarts 12 de juliol el "Networking Express de negoci", una sessió pràctica sobre dinàmiques per fer contactes empresarials i potenciar les habilitats comunicatives a través de la metodologia Learning by doing ("aprenent fent"). 

És una jornada adreçada a emprenedors, pimes i freelances interessats a potenciar les competències soft skills per comunicar amb més garanties d’èxit el projecte o idea de negoci. Els principals continguts que es treballaran són el Speednetworking, una manera dinàmica i directa per connectar amb diversos professionals, i el Elevator speech, micropresentacions per explica idees de negoci en un temps molt breu. També es realitzarà un Networking free on es duran a terme presentacions amb diferents interlocutors per connectar i veure les possibilitats de col·laboració. 

El fundador de 6 Grados Networking Business Club, Antoni Porras, serà el ponent d’aquesta jornada que busca la participació activa dels assistents i l’intercanvi d’experiències. Crear, connectar i activar la xarxa de contactes, augmentar les possibilitats de negoci, millorar les relacions professionals i aprendre a seduir amb el teu projecte són alguns dels aspectes que milloraràs a partir d'aquesta sessió. Alhora, aquest tipus de jornades serveixen per fer contactes i trobar clients, proveïdors i, fins i tot, noves idees.

Pots fer la teva inscripció aquí.