Vols estudiar a San Diego, Vancouver o Sydney? Vine a les sessions informatives del dilluns 23 de gener!

El TecnoCampus ha organitzat per al proper divendres 23 de gener dues sessions informatives sobre el programa “Study Abroad”, que ofereix als estudiants la possibilitat de realitzar un semestre en una d’aquestes universitats: National University de San Diego a Estats Units, Vancouver Island University a Canadà, o International College Management Sydney a Austràlia.

Les sessions, que es duran a terme a les 12:30h i a les 15h a l’aula 1C5, aniran a càrrec de Victoria Kramb, responsable de l’oficina internacional d’aquestes universitats a Europa. Poden participar en aquest programa els estudiants de l’Escola Superior Politècnica i de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, sempre i quan que tinguin tot el primer curs aprovat.

Aquestes sessions informatives permetran a l'estudiant conèixer quins són els requeriments per participar-hi, els processos de selecció, els preus de les matrícules o tenir informació sobre els allotjaments, entre d’altres aspectes. El programa no inclou el pagament de la matrícula de la universitat de destinació, però sí que ofereix unes condicions especials pel que fa a la reducció de l’import de la matrícula, tant a la universitat de destinació com en el TecnoCampus.

Si estàs interessat a estudiar a alguna d’aquestes tres universitats el proper curs, participa a les sessions informatives del dilluns 23 gener!

Pots realitzar la teva inscripció aquí.