Vols fer running, ioga o pàdel?

T’has proposat fer més exercici físic aquest 2018? Des del TecnoCampus t’ho posem fàcil amb el nou programa d’activitat esportiva que impulsem amb l’associació Junts per l’Esport, que inclou sessions de “running”, ioga i pàdel.

Les sessions comencen el mes de març i en un inici reuniran estudiants, treballadors i empresaris del TecnoCampus, amb la possibilitat de diversificar els grups si hi ha un mínim de quòrum. 

Quines activitats oferim?


Vine a córrer pel passeig marítim els dimarts de 14h a 15.30 hores. El punt de sortida és el TecnoCampus i l’entrament està dirigit per Mari Carmen González i Andreu Novakoski. Les sessions presencials seran de març a juny i cada participant disposarà d’una planificació online personalitzada adequada al seu nivell (Categoria 1 – iniciació, Categoria 2 – curses de 5 i 10km, Categoria 3 – mitja marató i maratons).
Preu d’inscripció: gratuïta amb l’abonament de Junts per l’Esport i 35€ l’any si no tens l’abonament. Es necessita la inscripció de mínim 8 persones per iniciar l’activitat.
Vull inscriure’m a l’activitat!


Sessió setmanal els dijous de 14h a 15h a la sala Innolab (TCM1), a càrrec de Carina Roldán, amb data de finalització el mes de juny.
Preu d’inscripció: gratuïta amb l’abonament de Junts per l’Esport i 35€ l’any si no tens l’abonament. Es necessita la inscripció de mínim 8 persones per iniciar l’activitat.
Vull inscriure’m a l'activitat!


Accés a les pistes de pàdel al complex esportiu del Centre Atlètic Laietània de dilluns a dijous fins a les 18h i els divendres fins a les 15h. La lliga de pàdel serà una competició per parelles i s’organitzaran enfrontaments entre tots els equips fins a arribar a la fase d’eliminatòries.
Preu d’inscripció: gratuïta amb l’abonament de Junts per l’Esport i 15€ l’any si no tens l’abonament. Es necessita la inscripció de mínim 12 participants per poder iniciar l’activitat, i hi ha l’opció de cedir alguna pala si no se’n disposa.

Vull inscriure-m a l’activitat!