4 bones raons per marxar a estudiar fora

Marxar a l’estranger pot ser una de les experiències més enriquidores que viuràs com a estudiant, tant des del punt de vista acadèmic com personal. Si ets els qui encara estàs indecís, et donem algunes bones raons perquè no deixis escapar aquesta gran ocasió!

 1. Perfeccionaràs el teu nivell d’idiomes
  Estudiar en un altre idioma o comunicar-te en una altra llengua en la teva vida quotidiana són experiències valuoses d’aprenentatge. Marxar a l’estranger t’ajudarà a millor l’accent i a parlar amb més fluïdesa l’anglès o la llengua del país on resideixis. 
   
 2. Coneixeràs una altra cultura
  Viure en un altre país et permetrà conèixer-lo autènticament, entendre la cultura i l’estil de vida dels seus habitants. Una experiència internacional durant els anys d’universitat t’ajudarà a crear una xarxa de contactes, tant professionals com de bons nous amics.
   
 3. Aprendràs noves habilitats útils per al món laboral
  Sortir de la zona de confort comporta suposa ampliar horitzons i enfrontar-te a noves situacions, així com a una altra realitat. Cursant una part dels teus estudis a l’estranger, desenvoluparàs noves habilitats que et seran molt útils per al món laboral del segle XXI, com la flexibilitat, la capacitat d’adaptació i treballar en equips multiculturals i multidisciplinaris, entre d’altres.
   
 4. Milloraràs el teu currículum vitae
  En l’actual competitiu mercat laboral, les empreses busquen candidats que tingui una experiència internacional. Sense cap mena de dubte, incloure aquesta experiència en el teu currículum vitae és una manera d’augmentar les possibilitats de ser contractat en un potencial lloc de treball. Converteix la teva vivència a l’estranger en una oportunitat per impulsar la teva carrera professional! 

Encara no estàs segur de marxar? Aquests arguments venen avalats per xifres!

L’Estudi sobre l’Impacte Erasmus (2014) publicat per la Comissió Europea confirma que el programa d’intercanvi d’estudiants de la UE millora la capacitat d’inserció: