Vols ser mentor de joves emprenedors o rebre el suport d'un mentor?

El programa Mentoring per a joves emprenedors, és un programa d’acompanyament en el qual un/a empresari/ària o professional amb experiència acompanya, en qualitat de voluntari/a, a un/a jove emprenedor/a, amb l’objectiu d’ajudar-lo a afrontar reptes, identificar solucions, acompanyar-lo en la presa de decisions i les competències en l’arrancada i consolidació dels seus projectes empresarials

Vols ser Mentor

Ets un empresari/ària o professional amb experiència emprenedora? Vols assumir un nou repte? Vols compartir la il·lusió d’un nou projecte empresarial? Vols formar part d’una xarxa de  20.000 voluntaris/àries? Si és així, pots ser mentor/a del nostre programa! La participació de persones com tu és la clau!

Ets emprenedor/a i vols tenir un mentor a l’empresa

Tens 35 anys o menys? Has posat en marxa el teu negoci? Vols consolidar-lo i fer-lo créixer? Et cal ajuda? Si és així, necessites un mentor/a! El mentoring és una metodologia pràctica i adaptada a les teves necessitats. Més de 10.000 joves arreu del món ja tenen el seu mentor/a. Aprofita l’experiència d’aquells que ja han assolit l’èxit i posa un mentor/a a la teva vida!

Per a més informació posa’t en contacte: emprenedors@tecnocampus.cato 93.169.65.02

Aquest programa és promogut per la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (www.autoocupacio.org), en el marc de les xarxes Youth Business Spain i Youth Business International i Tecnocampus l’està duent a terme en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=8jusNcZbkiA