L’empresa Watly guanya un dels premis Corporate Marzotto, dedicats a noves empreses innovadores

La setmana passada l’empresa Watly, amb seu al parc tecnològic i empresarial del TecnoCampus, va guanyar un dels tres premis Corporate Marzotto a Milà (Itàlia), valorat en 50.000 euros.

El Corporate Marzotto és un dels premis econòmics més importants d’Europa i forma part dels Gaetano Marzotto, la competició més important d’Itàlia dedicada al món de les ‘start-ups’ i la innovació. La tecnologia Watly presenta una màquina capaç de purificar aigua contaminada de qualsevol tipus sense l’ús de filtres ni membranes sinó que funciona mitjançant l’ús d’energia solar, que permet generar al mateix temps electricitat i connectivitat a Internet.

L’empresa Watly va quedar segona en els Premis Creatic del 2013 i durant aquest any ha arribat a quatre finals d'altres premis internacionals. Al gener del 2016 llençaran una gran campanya de finançament col·lectiu a través de Indiegogo per tal de recaptar fons econòmics per iniciar la comercialització d’aquesta tecnologia pensada per les persones que viuen en països en vies de desenvolupament.