ALLOTJAMENT COMPARTIT
 • HOMESTAY

  Tecnocampus ha arribat a un acord amb Homestay.com per a oferir allotjament compartit a la ciutat de Mataró i a la comarca

  + INFO
 • SPOTAHOME

  Spotahome es un portal de alquiler de alojamientos para estancias de más de un mes.

  + INFO
 • Allotjament Facebook

  Si busques pis de lloguer o una habitació i no coneixes ningú, consulta la pàgina de facebook Allotjament TecnoCampus, on trobaràs ofertes de pisos. Si tens una habitació per llogar també hi pots publicar l'oferta.

 • Homestay ofereix un ampli ventall de famílies d'acollida amb totes les garanties de qualitat i seguret
 • Homestay disposa d'un agent local que valida les famílies i els allotjaments
 • Hoemstay disposa d'un sistema de reserves on-line on pots veure totes les característiques i la disponibilitat

Si vols compartir el teu allotjament i gaudir de les ventatges de Homestay pots fer-nos arribar un correu a uacu@tecnocampus.cat

ALTRES RECURSOS

A continuació trobaràs altres agències i portals amb els que trobar el teu allotjament tot i que l'escola no té relació directa amb els propietaris o agents immobiliaris.

 

La Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme, pel que fa a al servei de vida universitària, té com a funció fer difusió de les ofertes d’allotjament que rep, per tal de facilitar als estudiants els contactes amb entitats o particulars ofertants.  En cap moment no es fa responsable de la veracitat de la informació publicada ni de la relació posterior que puguin establir estudiants i ofertants.