L’Associació d’Estudiants és un grup creat per i enfocat als estudiants del TecnoCampus i té com a finalitat organitzar activitats universitàries.
Com a estudiant del Tecnocampus tens dret a fer-te soci de l’Associació d’Estudiants. En el moment de matricular-te se t’ofereix la possibilitat de ser membre d’aquesta associació, que té com a finalitats
 
 • Representar i defensar els interessos i els drets dels Estudiants del TecnoCampus.
 • Promoure i fomentar la participació dels estudiants com a  òrgans de govern de la pròpia Universitat.
 • Exigir i promoure la millora de la qualitat docent.
 • Oferir un servei d’informació i assistència a l’Estudiant.
 • Promoure l’interès per la cultura a la Universitat.
 • Fomentar la creativitat dels Estudiants del TecnoCampus Mataró Maresme.
 • Establir contactes amb estudiants i associacions d’estudiants d’altres Universitats.
 • Poder formar part de les seccions de l’Associació: activitats esportives, grups de fotografia, colla castellera, grup de teatre...
 

A continuació adjuntem tota la documentació necessària que ens hauries d’emplenar i enviar a: associacioestudiants@tecnocampus.cat

Si tens algun dubte o vols més informació, contacta’ns al associacioestudiants@tecnocampus.cat

 1. Creació nova comissió
 2. Sol·licitud activitat
 3. Sol·licitud pressupost   * Període d'entrega de les sol·licituds durant el mes de setembre i gener.

Comissions

 • 1
  Buddy Program

  Es tracta d’acompanyar i donar suport als estudiants internacionals que arriben al TecnoCampus, per fer que la seva arribada i adaptació sigui el més fàcil possible. Es formaran parelles d’estudiants locals i estudiants internacionals.

  +INFO: buddyprogram@org.tecnocampus.cat

 • 2
  Colla Castellera

  Els Passerells del Tecnocampus són una colla castellera universitària del TecnoCampus de Mataró (TCM), fundada l'any 2011, membre de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Actualment la colla està formada per uns 150 inscrits, assagen cada dimarts i divendres de 14h a 16h i fan 4 diades d’hivern i 4 de primavera. + INFO: passerells@org.tecnocampus.cat

 • 3
  Comissió Cultural i de Festes

  Som la Comissió encarregada de muntar, organitzar i dinamitzar les festes del Tecnocampus. Proposem activitats, torneigs, actuacions i barbacoes, tot per a que hi hagi un bon ambient a la Universitat i els estudiants s'ho passin d'allò més bé.

  +INFO: comissiocultural@org.tecnocampus.cat

 • 4
  eSports

  Som alumnes de la universitat que pretenem oficialitzar una lliga de eSports al Tecnocampus on no només puguin participar alumnes del centre, sinó també d’altres universitats. Crearem diferents torneigs dels jocs d’actualitat, formant així una família “gamer” dins de la universitat.

  +INFO: esports@org.tecnocampus.cat

 • 5
  Grup de teatre

  El Grup de teatre tenim com a objectiu, formar en tècniques teatrals als estudiants que participen en aquesta activitat i que, amb elles, puguin sortir beneficiades les seves capacitats oratòries, d'improvisació i de resolució de conflictes en l'entorn acadèmic i laboral. +INFO: grupdeteatre@org.tecnocampus.cat 

 • 6
  IAESTE

  Som IAESTE Tecnocampus, un grup d’estudiants que volem fer pràctiques laborals a l’estranger. Volem ampliar el nostre currículum, adquirir coneixements i créixer tant a nivell professional com personal.   El que fem és participar en un programa d’intercanvi d’estudiants anomenat IAESTE. L'Organització de IAESTE ofereix a les empreses i entitats públiques o privades la possibilitat d'incorporar estudiants estrangers de qualsevol especialitat en el seu programa de pràctiques.

  +INFO: iaeste@org.tecnocampus.cat 

 • 7
  Comissió d'Igualtat

  La comissió d'igualtat lluita per a crear un espai igualitari i inclusiu on es tractin temes, es doni visibilitat al feminisme i al col·lectiu LGTBIQ+, i on també es gestionin conflictes com els assetjaments dins del context universitari, a més d'informar i conscienciar als/les estudiants del Tecnocampus sobre aquests temes.

   

  +INFO: igualtatestudiants@org.tecnocampus.cat

 • 8
  MotoStudent

  Som un grup d’enginyers mecànics i electrònics decidits a participar a la propera edició de MotoStudent. La competició MotoStudent esta dirigida a universitats amb estudiants d’enginyeria els quals desenvolupen i fabriquen al llarg d’un any i mig una motocicleta de 2500cc de competició, i finalment participen en dita competició amb la motocicleta feta per els estudiants.

  +INFO: tecnocampusracingteam@org.tecnocampus.cat

 • 9
  Jocs de Taula i Rol

  La comissió JTR vol fomentar la creació d'activitats d'oci tals com: Jocs de Taula, jocs interpretatius o de Rol, i d'altres com "Magic the Gathering". També creem torneigs de diverses activitats, aptes per a tothom!

  + INFO: jocstaularol@org.tecnocampus.cat