Tot el que la Biblioteca pot fer per a tu

Novetat: Condicions de préstec

 

CRAI

La Biblioteca-CRAI és un servei del TecnoCampus a la seva comunitat educativa que disposa d'espais de treball i d’estudi en silenci, així com un fons bibliogràfic adient als estudis que s’imparteixen.

La Biblioteca és de lliure accés pels alumnes, ex-alumnes, personal docent i personal d’administració i serveis (PAS) i personal del TCM. Està integrada al Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya.

 

Per a més informació i/o suggeriments, podeu adreçar-vos a biblioteca@tecnocampus.cat.

Consulta els horaris de la Biblioteca

Horaris en PDF

RECURSOS D'INFORMACIÓ

Catàleg

El catàleg és l'eina que permet conèixer quins són els recursos d'informació disponibles per a la consulta i el préstec. En l'actualitat el catàleg és compartit amb totes les biblioteques de la UPC. Si voleu saber quins documents hi ha disponibles a biblioteca del Tecnocampus, empreu la cerca avançada limitant els exemplars als disponibles a Mataró.

Amb el catàleg sabreu també quins són els recursos d'informació en línia disponibles.

Accedeix al catàleg

Accedeix a resta de recursos del CRAI

ESPAIS DE LA BIBLIOTECA

 • ESPAIS DE TREBALL

  Per als membres de la comunitat del TCM, hi ha 7 sales d'estudi específiques. D'accés restringit als usuaris vinculats al TCM, es poden ocupar durant dues hores i funcionen sota reserva prèvia.
  L’aforament màxim d’aquests espais és de sis usuaris simultanis.
  Només amb la confirmació per correu electrònic de la disponibilitat de la vostra reserva us podreu assegurar que hem pogut atendre la vostra petició .

  RESERVA
 • SALES D'ORDINADORS

  Disposeu de dues sales d'ordinadors amb deu ordinadors per sala que funcionen amb les mateixes identificacions que la resta d'ordinadors del campus.

 • SALES D'ÚS GENERAL

  Hi ha dues sales generals pel treball i l'estudi, una per planta. D'accés lliure a qualsevol usuari (excepte casos d'afluència excessiva), s'hi pot consultar el fons bibliogràfic de lliure accés

 • ESPAI DE LECTURA

  A la planta inferior, hi ha un espai destinat a la consulta de les publicacions periòdiques que es reben.

 • SALA DE VISIONAT

  A la planta semi-soterrani es disposa d’una sala per visionar material audiovisual, amb una capacitat màxima de 4 persones. El funcionament és el mateix que els espai d’estudi en grup.

  RESERVA LA TEVA SALA
 • EXPOSITORS

  Podeu trobar les darreres novetats que s’han incorporat al fons de la Biblioteca, i les diverses exposicions que s’organitzen en funció d’esdeveniments d’interès per la comunitat del Tecnocampus.

  El Campus saludable disposa d’un espai propi, amb llibres i material de difusió de la diverses temàtiques vinculades en l’àmbit