Lliga de Debat del TecnoCampus

Descripció: Et poses nerviós quan saps que has de parlar davant d'una audiència? Vols ser capaç de comunicar eficientment, ser original i aprendre a convèncer el teu interlocutor? Vols aprendre a parlar en públic i adquirir desimboltura i seguretat a l'hora d'articular un bon discurs?

Objectiu: Aquest curs pretén oferir eines per desenvolupar el teu potencial com a orador. Et facilitarem tant breus píndoles teòriques com sobretot pràctiques que et permetin consolidar els coneixements exposats prèviament. En definitiva, una experiència vivencial que t'ha de permetre augmentar el teu autoconeixement com a persona - descobrir les teves virtuts i aspectes a millorar -, i evolucionar la teva autonomia discursiva i debatre amb eficiència.

Durada:

- 25 hores (1 crèdit ECTS). 18 hores de formació + la competició

- 10 setmanes (9 de formació i 1 de competició)

- FORMACIÓ: 18/10/2017 al 10/01/2018

- COMPETICIÓ: 17 i 18 de gener

Horari:

- 2 hores setmanals

- Dimecres de 12:00 a 14:00 (matins) a L'innolab

 

Professor: Josep Vicenç Mestre Nogué

 

Final de la lliga de debat

El proper 18 de gener, a les 11:30 h, se celebrarà la 3ra final de la Lliga de Debat del TecnoCampus.

Aquesta activitat està dirigida a tots els estudiants amb l’objectiu de fomentar les tècniques de debat i oratòria, a partir de potenciar habilitats com el lideratge, el treball en equip, l’estratègia o la creativitat.

La ponència inicial serà a càrrec del periodista Enric Sierra, qui també formarà part del jurat.

"En la actualidad soy subdirector de www.lavanguardia.com y adjunto al director de La Vanguardia. He trabajado para numerosos medios escritos y audiovisuales, entre otros: El Punt, El Correo Catalán, Cadena 13, Agencia EFE, TVE, diario Avui... En el año 2000 fui miembro del equipo fundador del primer diario gratuito de España (20 minutos) como director adjunto y responsable de la edición de Barcelona. Presidí la Asociación Española de Prensa Gratuita. Formo parte de la Junta del Col·legi de Periodistes de Catalunya y he presidido allí la Comisión de Nuevos Medios. Mi cuenta en Twitter: @enricsierra"

 

Dia: 18 de gener 

Hora: 11.30h

Lloc: Sales Burriac i Laia l'Arquera

Formadors
  • Josep-Vicenç Mestre Nogué

    Josep-Vicenç Mestre Nogué és graduat en Humanitats, graduat en Ciències Polítiques, màster en Història del Món per la UPF, i Tècnic Superior d’Esport. Actualment és doctorant en Història, oratòria i ideologia política, a la mateixa Universitat Pompeu Fabra.

    +INFO

Vols més informació?

Correu