Final de la 2a Lliga de Debat del TecnoCampus

El proper dimecres 18 de gener se celebrarà la Final de la segona Lliga de Debat universitària al TecnoCampus. Dos equips classificats per a la final hauran de debatre sobre un tema que coneixeran trenta minuts abans de començar.

Manuel Cuyàs, periodista, farà una ponència inicial i formarà part del jurat que decidirà quin dels equips és el guanyador.

La Lliga de Debat es dirigeix a tots els estudiants de la comunitat universitària del TecnoCampus i té per objectiu fomentar les tècniques d'oratòria i debat, potenciant habilitats com el lideratge, el treball en equip, l'estratègia o la creativitat.

Dia: 18 de gener 

Hora: 12.00h

Lloc: Sales Burriac i Laia l'Arquera

Formadors
  • Carles Lombarte

    Diplomat en Ciencies Econòmiques i Empresarials especialitzat en Màrqueting & Postgrau en Habilitats Directives. Formador en habilitats directives. Especialitzat en Oratòria, Debat i Comunicació no verbal (CNV).

    + INFO
  • Marta Carreras

    CEO de l'empresa Newcarber S.L. Consultora i formadora empresarial a Aconsilium. Mestratge especialitzat sobre la UE per l'Escola d’Administració Pública de Catalunya, Ministeri d'Afers Exteriors i delegació Generalitat de Catalunya davant la UE.

    + INFO