Campus tecnològic de Setmana Santa d'Xnergic

El TecnoCampus organitza un any més un campus tecnològic per les vacances de Setmana Santa. Ho fa a través d’Xnergic, el moviment nascut en l’entorn universitari per fomentar la tecnològica entre els joves. El campus serà del 10 al 13 d’abril els matins de 9h a 13h. Consulta els diferents cursos que oferim:

Rovery Lunyar
Construeix i programa per MBLOCK d’un robot explorador pilot per a una aplicació dissenyada i personalitzada des de zero pels alumnes. Pensat per a joves d’entre 12 i 15 anys, no és necessari tenir coneixements de programació però cal portar un dispositiu Android!
Inscripcions

Rovery Lunar amb webcam wifi
Construcció d’un robot explorador amb un braç robòtic de quatre graus de llibertat, controlar per Bluetooth a través d’un ordinador o un smartphone. A més, se li afegirà una càmera wifi a la pinça del braç, que servirà per mostrar en temps real el que veu el robot. Pensat per a joves d’entre 12 i 18 anys, és necessari tenir alguns coneixements de programació previs i cal portar un dispositiu Android.
Inscripcions

Disseny d’un videojoc 3D TPS (Third Person Shooter) amb Unity
Disseny i programació d’un videojoc tipus TPS amb Unity 3D, un motor de jocs que utilizen molts desenvolupadors per crear videojocs. Pensat per a joves d’entre 12 i 17 anys, és necessari tenir coneixements previs
Inscripcions

Per altra banda, hi ha dos tallers programats exclusivament per a joves de més de 16 anys:

Taller de drons
Fabrica el teu propi dron des de zero i aprèn a fer-lo volar. Al finalitzar el campus, t’emportaràs un minidrons amb càmera per fer pràctiques de vol i el dron de carreres.
Inscripcions

Construcció d’una màquina arcade
Vine a construir el teu propi joc de sobretaula utilitzant Raspberry Pi.
Inscripcions

Si tens qualsevol dubte, ens pots enviar un correu a xnergic@tecnocampus.cat!

Install Party, el 21 d'abril al TecnoCampus

Si ets amant de la tecnologia, no et pots perdre la Install Party que organitza el moviment Xnergic del TecnoCampus el proper divendres 21 d’abril. Una festa al voltant de la tecnologia que organitza per tercer any consecutiu Xnergic, un moviment nascut en l’entorn universitari per promoure la tecnologia entre els mes joves.

Des de les 16h i fins a les 19:30h podràs participar en els diferents tallers que s’han preparat sobre realitat augmentada, robòtica, així com sobre la tècnica de motion capture per gravar en moviment i el mètode del stop motion per explicar històries animades. També hi haurà una zona d’exposició on tindràs la oportunitat de conèixer projectes que es duen a terme des d’altres centres de secundària així com algunes de les propostes tecnològiques que seran tendència aquest any!

Al llarg de la tarda també s’han organitzat xerrades relacionades amb la tecnologia, com per exemple una sobre com Google controla el món tencológic des de l’ombra, o una conferència que farà l’equip de Sharge, un projecte creat per joves de 16 sobre com convertir qualsevol endoll en un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics. I això no és tot! Si ets estudiant d’ESO o batxillerat pots participar en el concurs al millor treball de recerca. El guanyador s’emportarà a casa una màquina arcade de sobretaula per a dues persones, consulta les bases!