Nova convocatòria de postgraus. Inici: gener de 2017

El TecnoCampus amplia l'oferta de postgraus el 2017, amb l’objectiu de donar continuïtat a la formació dels graduats i respondre a les noves necessitats de formació dels professionals que ja treballen en l'àmbit de coneixement dels tres centres universitaris del parc.

L’oferta constarà de set postgraus que permeten aprofundir en diversos àmbits professionals.Sis són de l'àmbit de la salut (infermeria i ciències de l'activitat físicia i l'esport) i un de l'àmbit empresarial (comptabilitat financera).

Destaquen el nou Postgrau en Atenció a la Persona en el Procés Quirúrgic, coorganitzat amb l’Hospital Germans Trias i Pujol, i el Postgrau en Ferides Cròniques. En l’àmbit de l’activitat física i esportiva i la salut, s'impulsen el Postgrau en Entrenament Personal i Readaptació Físicoesportiva i el Postgrau de Gestió en Estils de Vida Actius i Saludables.

Finalment, en l'àrea de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa es proposa com a novetat el Postgrau en Comptabilitat Financera.

Exestudiants del parc i empreses col·laboradores del TecnoCampus tenen descomptes importants en els preus dels cursos.Per a més informació podeu adreçar-vos a formaciopermanent@tecnocampus.cat o bé consultar en nostre web: bé consultar en nostre web: Màsters universitaris  Títols propis (màsters i postraus).