Preinscripció als cursos de català i idiomes

Preinscripció del personal a l'Aula Oberta d'Idiomes

Com cada any, RRHH obre la preinscripció per a tots aquells treballadors i treballadores de TecnoCampus que vulguin realitzar classes a l’Aula Oberta d’Idiomes del Tecnocampus el proper curs acadèmic. En aquest sentit, els treballadors/res que ho vulguin s’hauran de preinscriure en el següent formulari on-line  abans del 4 de setembre de 2017.  

També es pot accedir al formulari de preinscripció des dels destacats de la pàgina d’inici de la intranet o entrant a l’apartat de formació interna de la intranet.

La informació sobre els cursos de l’Aula Oberta d’Idiomes es pot trobar a la pàgina web de Tecnocampus.

Per a qualsevol dubte o aclariment cal adreçar-se a: formaciointerna@tecnocampus.cat

 

Preinscripció del personal a cursos de català del consorci per a la normalització lingüística

Aquest any obrim una nova línia de formació interna que assumeix el cost i facilita a tots aquells treballadors i treballadores de TecnoCampus que vulguin realitzar cursos de català l’accés a l’oferta de cursos del consorci per a la normalització lingüística el proper curs acadèmic. Aquells treballadors/res que vulguin optar a aquesta formació s’han de preinscriure en el següent formulari on-line abans del 28 d’agost de 2017. També es pot accedir al formulari de preinscripció des dels destacats de la pàgina d’inici de la intranet o entrant a l’apartat de formació interna de la intranet.

Es recomana consultar abans de fer la preinscripció la guia sobre els diferents cursos i nivells que s’ofereixen des del consorci per a la normalització lingüística i que també es pot trobar a l’apartat de formació interna de la intranet.

Per a qualsevol dubte o aclariment cal adreçar-se a: formaciointerna@tecnocampus.cat.