T’oferim formació per a l'adquisició dels coneixements i competències necessàries per liderar el teu projecte amb majors garanties d’èxit.

píndoles formatives

 • 1
  ACTITUD EMPRENEDORA: EL LIDERATGE

  Tens les competències que calen per emprendre? Avalua el teu estil de lideratge i identifica els teus valors.

  Formadora: Arantza Uriarte (Araland Coaching).

  APUNTA-T'HI!

 • 2
  INNOVACIÓ MITJANÇANT EL "DESIGN THINKING"

  Descobreix el Design Thinking per innovar amb èxit en el teu negoci: en coneixeràs els conceptes claus, visualitzaràs casos reals i experimentaràs amb reptes pràctics que hauràs de resoldre.

  Formadora: Ana Viñals (Siakara). 

  APUNTA-T'HI!

 • 3
  MERCATS I MODELS DE NEGOCI

  Tens un model de negoci? Treballa la teva proposta de valor mitjançant la metodologia del Business Model Canvas i aprèn a fer el teu estudi de mercat per avaluar-la.

  Formadora: Teresa Guix (Co-emprèn).

  APUNTA-T'HI!

 • 4
  MÀRQUETING DIGITAL

  Defineix la teva estratègia digital, aprèn eines i metodologies i fes el teu pla de màrqueting online. Aprendràs quines eines ofereix Internet per analitzar el mercat i com et pots donar a conèixer com a empresa a les xarxes socials.

  Formador: Carles Revilla (pàgina pròpia).

  APUNTA-T'HI!

 • 5
  COM CAPTAR ELS PRIMERS CLIENTS: TÈCNIQUES DE VENDA

  Perfila la teva estratègia comercial i aprèn un conjunt d’eines i tècniques que t’ajudaran a millorar les tasques comercials per fer-les més efectives.

  Formadora: Mònica Mendoza (Energivity Consulting).

  APUNTA-T'HI!

 • 6
  FINANCES PER EMPRENEDORS

  Coneix els principals conceptes financers per portar un millor control del teu negoci i prendre les millors decisions. Aprendràs els conceptes bàsics del control financer i et familiaritzaràs amb les tècniques bàsiques d’anàlisi.

  Formador: Jaume Vilà (B2 Gestió).

  APUNTA-T'HI!

 • 7
  TRÀMITS JURÍDICS, FISCALS I LABORALS

  Informa’t dels principals tràmits i obligacions fiscals i laborals necessaris per posar en marxa el teu projecte. Coneixeràs les característiques, avantatges i inconvenients de les diferents formes jurídiques que pot adoptar i de com pots constituir-les de manera exprés amb el punt PAE.

  Formadors: Tarinas Grup.

  APUNTA-T'HI!