Introducció

La Nit dels Emprenedors és un punt de trobada anual d’emprenedors, startups i empreses del territori. Enguany la companyia ImproShow dinamitzarà i presentarà la vetllada, que com l’any passat tindrà un format participatiu i se celebrarà al Foyer del  Centre de Congressos del TecnoCampus.

Al llarg de la Nit es farà el lliurament dels premis a l’emprenedoria Creatic, que el 2016 arriben a la setzena edició, i que organitzen el TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró, amb el patrocini de les empreses Sirsa i Banc de Sabadell.

En el transcurs de la vetllada també es farà l’entrega dels reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions a empreses i entitats del territori per part de l'Ajuntament de Mataró.

Enguany gaudirem d’un espectacle diferent, obert a tots els interessats a assistir-hi. No us el podeu perdre!

Aforament limitat

 

  

 

 

Programa

- 19.00  Acreditacions dels assistents

- 19.30  Benvinguda a càrrec de la presidenta de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme i regidora de Promoció Econòmica i Innovació, Dolors Guillen

- 19.45  Presentació dels reconeixements a la Responsabilitat Social de les organitzacions, a càrrec del regidor d’Educació i Treball, Miquel Àngel Vadell

- 20.15  Lliurament dels Premis Creatic

- 21.00  Cloenda càrrec de l’alcalde de Mataró, David Bote

     

Coneix com va ser la darrera edició a la següent galeria fo  togràfic   a:

Nit dels Emprenedors 2016