Introducció de la Nit

Els humoristes Xuriguera i Faixedas seran els encarregats de presentar la Nit dels Emprenedors el proper 19 de novembre a les 19h. Al llarg de  la cerimònia es farà entrega dels premis Creatic 2015, així com dels reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions a empreses i entitats del territori per part de l'Ajuntament de Mataró.

L’ acte és obert a tots els interessats a assistir-hi, i és des de fa anys el punt de trobada anual dels emprenedors de la ciutat i la comarca. 
 

*Aforament limitat


Programa de l'acte

Benvinguda a càrrec del Sr. Miquel Rey, president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme.

Lliurament dels reconeixements de la Responsabilitat Social de les Organitzacions. Lliura: Sr. Miquel Àngel Vadell, regidor d’Educació i Treball

Parlament de Miquel Àngel Vadell, regidor d’Educació i Treball

Premi a l’emprenedoria universitària
Lliura: Sra. Montserrat Vilalta, directora de relacions institucionals del TecnoCampus Mataró-Maresme.
Paraules del guanyador.

Vídeo dels 10 finalistes dels Premis Creatic.

Tercer premi Cre@tic. Lliura: Sr. Jaume Teodoro, director general de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i Sr. Pere Condom, director del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Cataunya.

Segon premi Cre@tic. Lliura: Sr. Miquel Rey, president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i Sr. Victor Recoder, director general de SIRSA, patrocinadora dels premis Cre@tic.

Primer premi Cre@tic. Lliura: Il·lm. Sr. David Bote, alcalde de Mataró i ra. Conxa Oliu, directora general de Sabadell Professional, Banc Sabadell,  patrocinador dels premis Cre@tic.

Projecció d’un vídeo dels 15 anys dels premis Creatic i explicació del “dibuix de la Nit”

Cloenda de l’acte a càrrec de l’ Il·lm. Sr. David Bote, alcalde de Mataró.

Final de l’acte i copa de cava al Foyer.